Skip to main content

Duo’s die écht werken

Ontdek al onze beste verzorgingscombinaties om uw huid te verzorgen
en u een pure pauze te gunnen.

#1 Perfecte Huid Duo

Voor een gladde en zachte huid scrubben we ons gezicht zachtjes met de Flocons de Céréales Face Scrub met zuiverende en verzachtende havermout en amandelschilpoeder. Daarna brengen we het Fleurs de Givre Face Masker aan, dat verzachtend en herstellend werkt, met kamille en wilde viooltjes.


#2 Duo Skin Gym

Neem Skin Gym op in je schoonheidsroutine en je huid zal je dankbaar zijn! Het Pure Glow Duo voor een doffe teint die glans en licht nodig heeft en het Pure Beauty Duo voor een detox en ultra-hydraterende lichaamsmassage.


#3 Duo onder de douche

Om de dag energiek te beginnen, neem je ons speciale doucheduo met de verslavende geur Fleurs de Neige. De Douceur des Cimes Shampoo is extra zacht en herstructurerend en de Rêve de Montagne Douchegel hydraterend en tonifiërend.


#4 Cocooning Duo

Tijd voor een ultra-cocooning moment! Na de douche is het tijd om uw huid te verwennen door haar zacht en comfortabel te maken met het Elixir van Edelweiss, dat voedt en beschermt, en de Baume des Montagness, die verzacht en herstelt.


#5 Anti-Aging Duo

Om de effecten van de tijd tegen te gaan, is hier ons anti-verouderingsduo! L’Alp-Cells Repair om de weefsels te regenereren en te verstevigen en het Élixir Himalaya om de teint te voeden en te verlichten.